Ezeket a sorozatokat nézheti fiú is vagy igazából lányoknak van kitalálva és csak lányoknak tetszik?
Gondolok itt a Vámpírnaplókra,The Originalsra,True Bloodra.
Eddig ezeket a sorozatokat láttam:Game of Thrones,Shameless(US),Teen Wolf,Walking Dead.
A másik,hogy olyan sorozatot tudtok mondani,aminek még csak 1,2 évada van és biztos lesz újabb?Imádok várni hetente részekre,nekem fokozza a drámai hatást meg minden :D
Előre is köszi.
Nézheted, legfeljebb b*zisnak fognak tartani...
Azt nézel amit akarsz, csak ne nagyon reklámozd az ismerőseidnek. :D
Ritkán nézek tévét, de akkor megnézem a született feleségeket is :D Azt nézel ami érdekel annyi..
23/F
Nem arra gondolok,nyilván azt nézek amit akarok,csak hogy igazából ez csajos sorozat-e,vagy azért van benne olyan is ami fiúnak is tetszhet? :D
Nem akarom mindenáron megnézni,csak akkor ha ez fiúnak is tetszhet :DD
Jó ok,tudom végül is hülye kérdés,csak arra gondolok,hogy Alkonyat szint-e vagy normális.Tehát,hogy ne az legyen a legkomolyabb rész a sorozatba,hogy András megcsalja Pirikét és ezért Pirike féltékenységből éjszaka egy serpenyővel leüti Andrást :DD
Ezért kérdeztem,de mindegy megnézek pár részt hátha.
A True Bloodról nem tudok nyilatkozni, nem néztem, viszont azt olvastam róla, hogy egész jó.
A Vámpírnaplókat néztem kb. az 5. évadig. Szerintem simán belevághatsz. Az Alkonyatnál fényévekkel jobb, de egy idő után én már olyannak éreztem, mint egy szappanopera (persze a jobbik fajta), de lehet, hogy azóta már visszatért a régi jó stílusához. Én adok az 5. évadnak még egy esélyt az biztos. A karaktereket megkedveltem, nem hagyom őket magukra. Szerintem nem csak lányoknak való. Abszolút nem.
A The Originalsról senki se mondta, hogy lányos lenne. Remek sorozat, de mindenképpen csak akkor nézd, ha láttad a Vámpírnaplókat addig, amíg elindították ezt a spin-offot.
Szerintem nem lenne gáz ha megnéznéd őket ráadásul True Blood még sexxel is tele van és amíg nem a Violettát nézed addig szerintem nem lehet nagy baj...
olyan sorozat aminek lessz 2.évada a The 100-at tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!