Violetta 3. evad mikor lesz magyarul?
Figyelt kérdés
Tudom h a 2. az szeptemberbe lesz csak a 3rol olyanokat olvastam h mar NAGYON NAGYON varom!!!! <3332014. aug. 12. 20:59
11/18 anonim válasza:
Igen, Clara tényleg terhes, mint ahogy az előttem hozzászóló is leírta.. De nem értem az összefüggést, hogy ettől még a sorozatban miért kellene terhesnek lennie.. Amikor kiderült, hogy Clara babát vár, akkor már vége volt a 3. évad forgatásának! ..
12/18 anonim válasza:
Most a 2. évad startját is elhalasztják szeptember 22-ről!
14/18 A kérdező kommentje:
Miert halasztjak el?? :((
2014. aug. 19. 18:25
15/18 violetta 2002 válasza:
ludmilla és macro tényleg együtt vannak.belinkelnéd?
16/18 anonim válasza:
Hát gondoljunk vissza, hogy az első évad első részét egy november 11-ei napon adták és a második évadot szeptember 22-én adják le, úgyhogy én képzelem, hogy milyen sokára, főleg ha megint folyamatosan ismételni fognak.
17/18 cityu100 válasza:
már 2015 szeptember van és semmi nincs 1 rész sem magyarul most fejeszték be szoval még egy két honap és akk foditják leeeeeee
18/18 anonim válasza:
A Violetta 3.évada szeptember 21-én kezd!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!