Csak én nem értem a Pretty Little Liars-t?
Most fejeztem be a 4.évadot.Amikor Alison mindent elmond az eltűnésének éjjeléről.Nekem igazából a Mona ügy zavaros,de midig is az volt.Mutatták,hogy már akkor ő volt A.Ő javasolta Alinek,hogy menjen el,de nem ő küldte neki az üzeneteket?Nem ő ütötte le,de Mona tudja,hogy ki akarta megölni,csak eddig soha nem mondta el a lányoknak?Vagy Mona is A és van még egy A,aki sokkal veszélyesebb? Együttműködik azzal aki meg akarta ölni Alit?Ezrát se értem,mutatták A rejtekhelyén,vagy az csak egy hely volt ahol Ezra gyűjtötte az infókat a könyvhöz?Mi a helyzet Cecevel?Mona azt mondta,hogy a vörös kabát a főnök,az pedig Cece volt!Akkor Cece Alivel van,vagy ő is tagja az A csapatnak?
Mona akkor még mindig A vagy már nem?Különben a kedvenc sorozatom,és imádom,de nagyon sokszor nem értem!!:( Kérlek,magyarázzátok el!
Ezt a sorozatot valóban nehéz megérteni. Sok sorozat van amit én sem értettem. A módszerem az bolt, hogy megértsem, hogy egy nap megnéztem belőle egyszerre több részt. Ilyen volt például a Trónok Harca. Kezdetben azt sem értettem, így elkezdtem úgy nézni, hogy naponta 4-et. Mivel a trónok Harcának eddig 4 évadja van és 1 évad 10 részes, így 10 nap alatt meg is néztem és meg is értettem. Az ember memóriája mondhatni nagyon rövidtávú, így ajánlom, hogy egyszerre több részt nézz meg, és kezd a sorozat elejétől, akkor is ha tudod mi van benne és már unalmas. Így biztos vagyok benne, hogy megérted. Nézz meg 3-4 vagy akár 5 részt minden nap, és érteni fogod.
Én TV-n nézem így a kérdéseidre nem tudok sajnos válaszolni. Remélem tudtam ezzel egy kicsit segíteni neked!
Az ötödik évad eddig leadott részeiből sem derül ki, hogy ki A. Amikor Ezrát meglövik, és mindannyian bemennek a korházba, akkor is ott van valaki, akiről azt hiszik, hogy A, de valójában nem az, mivel küld egy üzenetet, amiben az áll, hogy kövessék a vezetőt, vagy a vezető utasításait, valami ilyesmi. Mona segít a lányoknak, amikor Ali ellen fordulnak, és közvetlenül azután ölik meg, hogy elmondja a lányoknak, hogy be tudja bizonyítani, hogy Alison A. Állítólag Ali öli meg.
Mindezek ellenére én nem hinném, hogy Alison A. Az úgy túl könnyű lenne. Amúgy is van pár rész, amikor A arcát nem mutatják. És miután állítólag rájöttek, hogy Ali A, miért ne lehetne mutatni az arcát?
Ezra nem A. Vörös Kabát valójában Alison volt, úgy emlékszem. CeCe Alivel van, és ő is Vörös Kabátnak öltözött, azthiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!