Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Violettáról lenne par kérdésem...

Violettáról lenne par kérdésem? (! )

Figyelt kérdés

1.Angie nek ds germannak majd a 3. Evasba lsz gyereke?

2. Ha german meleg nm vplt szar angie vel meg jade val ...-ni? meg hogy valogathattak igy be?

2014. aug. 11. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:

En úgy tudom h lesz meg láttam is egy kepet róla !

A másik kérdésre meg en azt mondanám h ő egy színész es ez a munkája! Nem hiszem h különösebben érdekli a dolog neki ez hozza tartozik a munkához. Szerintem azért mert meleg ugyan úgy helye van a sorozatban!en nagyon szeretem jo színész es mi a tv-ben nem azt látjuk h ő ki hanem german castillot !

2014. aug. 12. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudsz linkelni kepet vagy cikket vagy vmit arrol a gyerek dologrol?
2014. aug. 12. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
[link] Ha jol linkeltem akkor ez az! Ha nem jo akkor írd be h VIOLETTA 3. GERMAN. Es az első 10 kép között ott lesz!
2014. aug. 13. 17:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez az de ez az o gyerekuk?
2014. aug. 13. 17:59
 5/8 anonim válasza:
Nem ez a kép Katalin hercegnőről és Vilmos hercegről készült amikor megszületett a fiuk,csak átszerkesztették a fejeket a képen.
2014. aug. 15. 00:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az övék!
2014. aug. 18. 13:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Remelem mert jo lene ha osszejonnenek
2014. aug. 18. 13:30
 8/8 violetta 2002 ***** válasza:

a valóságban diegó és angie gyereke.a sorozatban meg szerintem hermáné meg angié.

[link]

2014. aug. 18. 16:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!