Anne Rice milyen értékeket követ?
Figyelt kérdés
Nem akarok senki ellen mondani semmit,
csak nekem Anne Rice egy kicsit furcsa
személyiség, ellentmondásosan furcsa.
Egyik pillanatban nagyon kedves, intelligens
értékeket képvisel, a másik pillanatban pedig a
homoszexuálitást támogatja, a buja
erotikát hirdeti. Vagy csak én látom rosszul?
Kivétel nélkül minden műve a szexről
szól, illetve ahhoz áll a legközelebb,
morális értékei kicsit a feje tetjén állnak
a könyvekben, semmi nem számít, csak a külsőségek,
a szépség és a szex.
2014. aug. 10. 16:06
1/1 anonim 

válasza:

Érdekes a kérdésed. Én csak a Vámpírkrónikák sorozatot, és a hozzá kapcsolódó könyveit olvastam, az újabbakat már nem. Tény, hogy én szeretem az erotikusabb történeteket, de Anne Rice épp attól tér el másoktól, hogy nála nem csak úgy a szórakoztatás kedvéért van erőltetve ez a vonal, hanem minden mindennel összefügg, és mindennek van jelentőssége. Szóval amikor a könyveire gondolok, nem ez jut eszembe először róluk, mert igazi világot teremtett meg, aminek megvan a sajátos, és sokszor a társadalmi normákkal szembemenő értékrendje, de pont ettől lesz lebilincselő. Viszont nem vagyunk egyformák, van akit magával ragad, van akit nem. De ez csak az én véleményem, ha a könyvek kategóriában teszed fel a kérdést lehet több választ kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!