Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Anne Rice milyen értékeket követ?

Anne Rice milyen értékeket követ?

Figyelt kérdés

Nem akarok senki ellen mondani semmit,

csak nekem Anne Rice egy kicsit furcsa

személyiség, ellentmondásosan furcsa.

Egyik pillanatban nagyon kedves, intelligens

értékeket képvisel, a másik pillanatban pedig a

homoszexuálitást támogatja, a buja

erotikát hirdeti. Vagy csak én látom rosszul?

Kivétel nélkül minden műve a szexről

szól, illetve ahhoz áll a legközelebb,

morális értékei kicsit a feje tetjén állnak

a könyvekben, semmi nem számít, csak a külsőségek,

a szépség és a szex.

2014. aug. 10. 16:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Érdekes a kérdésed. Én csak a Vámpírkrónikák sorozatot, és a hozzá kapcsolódó könyveit olvastam, az újabbakat már nem. Tény, hogy én szeretem az erotikusabb történeteket, de Anne Rice épp attól tér el másoktól, hogy nála nem csak úgy a szórakoztatás kedvéért van erőltetve ez a vonal, hanem minden mindennel összefügg, és mindennek van jelentőssége. Szóval amikor a könyveire gondolok, nem ez jut eszembe először róluk, mert igazi világot teremtett meg, aminek megvan a sajátos, és sokszor a társadalmi normákkal szembemenő értékrendje, de pont ettől lesz lebilincselő. Viszont nem vagyunk egyformák, van akit magával ragad, van akit nem. De ez csak az én véleményem, ha a könyvek kategóriában teszed fel a kérdést lehet több választ kapnál.
2014. aug. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!