Mi ennek a filmnek a címe, hogy tudok róla többet meg?
Figyelt kérdés
A számítógép, azt hiszem Lola, irányítja az áruházat. Egyszer önálló életre kel, bezárja az embereket, nem engedi őket ki. Némelyeket meg is öl.
Annak idején valamelyik MTV-n adták le, de nagyon régen, talán a 90-es években, vagy a 2000-es évek elején.
Sehol nem találom ezt a filmet, szeretném megtalálni. Nem tudom a címét, sem azt, hogy mikori.
2014. aug. 9. 18:02
1/7 A kérdező kommentje:
De egyébként lehet, hogy Leila a címe. Én mégis inkább Lolára szavazok.
2014. aug. 9. 18:03
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
Egy átlagos bevásárlócenterről van szó, amit egy számítógép irányít, ami egyszer csak önálló életre kel.
Talán épp a karácsonyi bevásárlások előtt, vagy szilveszter felé? Ilyesmi.
Bocsi, talán ha összesen kétszer ment a tévében az elmúlt X évben. Sosem láttam azelőtt olyan filmet.
2014. aug. 9. 20:16
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan ez az, köszönöm. Hogy találtad meg? :)
Felvillanyoztad a ma estémet :D
2014. aug. 9. 21:01
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsi :d
2014. aug. 9. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!