Miről írjak történetet?
Figyelt kérdés
Szeretnék írni egy történetet.
Aztán ahhoz a történezhez forgatókönyvet.
Ha jól sikerülne, akkor lehetne belőle film is.
De fogalmam sincs, hogy milyen témába érdemes bele kezdeni.
Légyszi segítsetek!
(Értelmes hozzászólásokat várok! Köszönöm!)
2010. jan. 12. 22:00
1/4 anonim válasza:
Hát, ha nincs ihleted, akkor azt most mi nagyon nem tudunk adni neked... Keresd meg, mikor vagy a legkreatívabb. (pl. séta vagy fürdés közben) Másrészt igazából a jó karakterek csinálják meg a teljes történetet.
2/4 anonim válasza:
az érdekes ha könyvet akarsz írni. szerintem írj valami olyan témáról ami manapság foglalkoztatja az embereket. vagy csak jó lenne rá felhívni a figyelmet. pl.: egy kórházi gondozó aki AIDS betegeket ápol. megírod az ő szemszögéből hogy azért ők is emberek és nem minden esetben ők tehetnek a betegségükről. vagy egy lányról aki a jobb élet reményében el akart menni modellnek, de utcalány lett belőle, de most megszökött és megpróbál visszailleszkedni a társadalomba. ez szerintem érdekelné az embereket.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 13. 16:57
4/4 anonim válasza:
Magyarországon a kihaló félben, vagy inkább úgy mondom hogy meg sem született műfajok a sci-fi és horror. Ezeket kéne berobbantani a filmiparba és akkor leáldoznának a gagyi magyar vígjátékok. Igaz ma már sok újat nem lehet a témában csinálni, de ha tényleg kreatív vagy, meg tudod oldani :) Tehát horror és sci-fi ;) remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!