A Pretty Little Liars-ból ki A?
Már az 5. évad 9. részét is megnéztem napok óta (vagyis a legfrissebb részt láttam már) Nem lehet tudni semmit hogy ki A. Nem Ezra és nem is Ali A.
Hogy miért nem azt már nem árulom el mert sokmindent lelőnék ;)
Ezt sosem értettem...Miért akarod megtudni? Nézd meg, aztán találgass. Ha úgy nézed tovább a sorozatot, hogy tudod ki -A., unalmas lesz. Nem véletlenül nem mondják el az írók...Én így jártam a Gossip Girl-el. Egyik barátnőm elmondta ki GG, és már semmi kedvem megnézni.
Addig is nézd figyelmesen, hátha rájössz valamire. Másik barátnőm olyan dolgokra jött rá, amin az én szemem végigsuhant...
Alison ikertestvére volt A a könyvben, már nyilatkozták hogy a sorozatban nem Alisonnak, hanem valaki másnak lesz ikertestvére:)
Amúgy meg tényleg nézzétek, én már láttam az összes részt (amit már levetítettek|5x10) és még mindig nem derült ki, kicsoda A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!