(Violetta) Angie és German (Clara és Diego) a való életben is együtt vannak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 16:46
1/15 anonim válasza:
Clara Alonso (Angie) Diego Dominguez-el van együtt (második évadba Diego-t játsza) :D
Diego Ramos (German) ő pedig meleg ..:D :/
2/15 A kérdező kommentje:
Mi a f@$z? meleg? ezt honban vetted?
2014. aug. 9. 18:43
3/15 A kérdező kommentje:
Es a 2.evadba ki az a diego
2014. aug. 9. 18:53
4/15 anonim válasza:
igen nyaltan felvállalta h meleg
angie diegoval van nézz utána
5/15 A kérdező kommentje:
Mikor hol
2014. aug. 10. 15:26
6/15 anonim válasza:
Diego Dominguez a 2.évadba szerepel..Diego Hernández-t játssza:D most nem kezdem el leírni róla a dolgokat..:D
Diego Ramos German pedig tényleg meleg..olvastam hogy pár évvel ezelőtt felvállalta..de többet nem tudok róla..Ja és Clari Angie terhes Diego-tól :333
7/15 A kérdező kommentje:
Miota? es igy forgat?
vagy ugye a 3. ba lesz germannal gyerekuk es ugy a 2-t osszerakjak?
2014. aug. 13. 12:12
9/15 A kérdező kommentje:
De jol olvastam angie germannak kom lesz gyereke?
2014. aug. 13. 13:18
10/15 anonim válasza:
Lesz de csak a sorozat vege fele. Argentinaban most tartanak a 30. resznel (ma adjak a 31.et ) Ha jol tudom lanyuk lesz akit Julietnek hivnak makd de nemtudom biztosra :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!