Valaki tud írni jó sorozatokat, filmeket?
Figyelt kérdés
Olyan sorozatokat, filmeket keresek mint pl: Vámpírnaplók, Pretty Little Liars, 90210, The 100, Walking dead, Trónok harca, Supernatural, Step up, Harry Potter. Tehát ilyen természet feletti, tini sorozatok/ filmek. Ha valaki tudna esetleg még ezeken kívül, és le is írja nekem megköszönném :))2014. aug. 7. 15:43
1/7 Javelin2002 válasza:
Alkonyat;Miley Cyrus: LOL,Az utolsó dal Ezeket tudom ajánlani remélem tetszenek :)
2/7 anonim válasza:
Percy Jackson
Majd lesz újra nyár
Az első igazi nyár
Egy ropi naplója
Egy különc srác feljegyzései
A nyár királyai
3/7 iamnott válasza:
beavatott
vasökől
végzet ereklyéi
gossip girl
4/7 A kérdező kommentje:
Hűha, hát ezek nagyon jól hangzanak, van köztük olyan amit már láttam, de a többire kíváncsi vagyok köszönöm :)
2014. aug. 7. 17:07
5/7 anonim válasza:
ajánlanám a sherlockot (bbc) de... hááát nem egy tinisorozat de nem véletlenül rajong mindenki érte... nem baj én azé' ajánlom a sherlockot xD
meg esetleg breaking bad, az se rossz
6/7 A kérdező kommentje:
Köszike, utánanézek :P
2014. aug. 8. 22:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!