Ezekről a sorozatokról vélemény? Hány évadosak, és melyik évad hány rész?
A mentalista
Twin Peaks
Shameless
Lost
Arrow
Monk
Pushing Daisies
Skins
Melyiket kezdjem el? És kérlek, írjátok le hogy melyik hány évad és hány rész, jó lenne tudni.
1# Breaking Bad! Csodálkozok, hogy még alig írta valaki... A világ legjobb sorozata, 5 évados. Nem tudok róla mást mondani mint, hogy nézd!
2# True detective: Nagyon jó realisztikus nyomozós sorozat, zseniális színészekkel... Igazából végig az első évadban (8 epizód) egy ügyön dolgoznak, egyeseknek unalmas lehet, de szerintem megéri türelmesnek lenni, ha erről a soriról van szó...
3# The Walking Dead (Szintén AMC sorozat mint a Breaking Bad)
4# Turn (Ez is AMC, talán Magyarországon ezt ismerik a legkevésbé az AMC sorozatok közül, pedig nagyon jó)
5# Sherlock (Igazából, már csak a színészek miatt szeretem, Benedict Cumberbatch és Martin Freeman... Sajnos ez a sorozat nekem kezd gyerekes lenni, de azért mindenképp jó)
6# Hannibal (Kövezetek meg, de nekem jobban tetszik a sorozat mint a filmek.)
7# Fargo (Ebben Martin Freeman a főszereplő, elég jó sorozat, idáig 1évad van ami 10 részes)
Idáig ezeket néztem végig, de most elkezdtem a Lostot és nagyon tetszik, igaz még csak az első 2 részt láttam... Még amit esetleg én elkezdek: House of Cards, The Wire.
Amiket elkezdtem, de nem tetszett: Game of Thrones (pedig nagyon felkapott, biztos az én hibám, hogy nem tetszik:/ ), Sons of Anarchy (erre azt mondják, hogy olyan mint a Breakin Bad, pedig semmi köze hozzá)
Nagyából ennyi... Remélem segítettem :)
Shameless a világ legjobb sorozata, szerintem. Mindenképp érdemes belekezdeni. Ha rossz kedvem van, csak nézek 1-2 részt, és máris jobb kedvem lesz. Dramedy, meghozza a legjobb. A Skinst is ajánlom, bar az 5. és 6. évadot nem láttam.
És a Breaking Bad szerintem is zseniális sorozat. Valamint talán még a Boardwalk Empiret tudom ajánlani.
Én ezeket szoktam nézni, remelem tudtam segíteni, és találsz kedvedre valót közötte! ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!