Milyen a romantikus vígjátékokat ismertek tinik számára?
Figyelt kérdés
mint pl.: Micsoda srác ez a lány/ Lelkes testcsere stb.2014. aug. 6. 19:55
1/5 anonim válasza:
nekem a nagyfiúk 1-2 jött be nagyon
2/5 anonim válasza:
Los Angeles-i tündérmese, Miről álmodik a lány, A csaj nem jár egyedül, Fejjel a bajnak, Én és a hercegem
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! a Miről álmodik a lány-t már láttam, az tetszett, a többi új, megnézem őket :)
2014. aug. 9. 10:21
4/5 anonim válasza:
Eszembe jutott még a Vadócka; Nem férek a bőrödbe; 10 dolog, amit utálok benned; meg szerintem a Doktor Szöszi is lehet ez a kategória. Olyan filmekre gondolsz, amik fiatalokról szólnak, igaz? Mármint gimisek, egyetemisták. Mert több olyat tudok, amik felnőttekről szólnak, viszont romantikus vígjátékok. :) Ha érdekelnek a kedvenceim, akkor írj nyugodtan, mert én sok ilyet nézek, ebben a műfajban vagyok leginkább képben. Szeretem azt gondolni, hogy a legtöbb jót láttam...:D
5/5 A kérdező kommentje:
Igen sulisokra gondolok, de felnőttesek is jöhetnek. köszi, majd lehet, hogy írok, egyelőre megnézem ezeket :)
2014. aug. 16. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!