Naruto Shippuuden? Segítség, hányadik rész (ek)?
Figyelt kérdés
Ha jól rémlik a 200-ik résznél is túljutottam. Azokat a részeket láttam legutóbb, mikor Naruto elől próbálják eltitkolni a 3. nagy ninjaháborút, és a mozgó teknős szigetre viszik, hogy kamu edzéseket tartsanak neki. És azt hiszem már meg is találták őket, és Naruto rájött a dolgokra. Ezek kb hányadik részek?2014. aug. 5. 19:35
1/6 anonim válasza:
Nem tudom pontosan , a háborúból mennyit mutattak, mi zajlott? Ha ez segít az egyesített shinobi hadsereg a 256.részben alakult
2/6 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy már összehívták a faluk vezetőit. És Narutot ezzel a kamu edzéssel csalták el hogy ne legyen ott.
De akkor 250 körül keresgélek :)
Köszi szépen
2014. aug. 5. 23:51
3/6 anonim válasza:
Ezek a szigetes részek a 243 és a 283. rész között vannak
5/6 anonim válasza:
jah, mert ott tanulja meg irányítani Kurámát ;)
6/6 anonim válasza:
Szerintem valahol a 300. Rész körül lehet. És ez nem egy kamu edzés, Narutonak tényleg edzenie kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!