Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy mangának keresném a...

Egy mangának keresném a címét. Úgy emlékszem befejezett magyarra fordítva. Ismertető lent. (? )

Figyelt kérdés

Adott egy lány, a suliba népszerű olyan térem hogy barátságos szép okos megbízható. De suli után egyből megy az óvodába öccséért. Otthon sok házimunkát végez mert anyjának sok a munka ritkán tud rendesen ottjon lenni az apja pedig 1éve hogy nem ment haza ő is munka miatt messze dolgozik.

A lány fiúosztálytársa csöndes furcsa magábavonul és látszólag nem néz ki olyan jól.

A fiú megjelenik nála mert hazaviszi az elkóborolt öccsét csak a srác másképp néz ki. Piercingek tetkó punk-rockkos ruha.... végül mindennap elmegy a lányhoz..

2014. aug. 4. 18:20
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy sajnos a nevekre sem emlékszem :/
2014. aug. 4. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Horimiya.

Azt nem tudom, van-e magyarra fordítva, de emlékeim szerint még amúgy is fut a sorozat.

2014. aug. 4. 21:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Már megvan. De az köszönöm :)
2014. aug. 4. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Hali! És akkor végül a fent leírt mangának mi is a címe?
2014. aug. 10. 19:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Az amit a válaszoló írt. Csak sikerült megtalálnom néhány perccel a válasz előtt
2014. aug. 11. 17:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja értem! Köszi :)
2014. aug. 13. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!