Melyik film a legjobb?
Milyen filmek vannak a listádon??
Pár film amit én kedvelek:
-Éhezők viadala 1-2
-A Beavatott
-Halálos iramban összes
-Transformers 1-2-3
-Szupercella
-Vasember
-Női szervek
-Kellékfeleség
-Lopott idő
-Rossz tanár
-Bosszúállók
-Tökéletes hang
-Rémségek cirkusza
-Eredet
-Életrevalók
-A Bakancslista
-A Karib-tenger kalózai összes része
-Az utazó
-Éjsötét árnyék
-Gru
-Last Vegas
-Szemfényvesztők
-Shrek
-Vérmesék
-Mr. és Mrs. Smith
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Köszönöm szépen, de ha már oltani szeretnél, akkor csináld rendesen, és ne a sorozatmeséket, esetlegesen egy-két egész estés epizóddal rendelkező meséket írd, hanem az inkább egész estét meséket jelentő meséket sorold. Segítek. Shrek, Macskaarisztokraták, 101 kiskutya, Merida, Így neveld a sárkányodat (igen, ez is az egész estét meséről híres, nem az utána készülő sorozatról), A hihetetlen család, A párizsi mumus, A dzsungelkönyve
Szóval haver művelődj egy kicsit ha már oltani szeretnél, addig meg inkább játsszál Barbie-val vagy valami hozzád méltó Micimackó plüssel ;)
A második kommentelőnek hálás vagyok :)
Az én kedvenc filmjeim azok amit felsoroltál, és aminek van több része is azokat is szeretem, pl a Vasember mindhárom részét, de szeretem:
- A nyakörv
- A pap
- Rajtaütés
- Erőnek erejével
- A dilemma
- Amerikai pite összes része (jó mondjuk van bennük olyan ami már idegesítő, vagy unalmas, de összességében szerintem jó)
- Nagyfiúk
- Jack és Jill
- X-men filmek (az újat sajna még nem láttam)
- Zodiac
- Zöld lámpás
- Zöld darázs
- Feláldozhatók 1-2
- Feketék fehéren
- Fekete karácsony
- Förtelmes főnökök
- Tökállat
- Tök alsó 1-2
- G.I. Joe 1-2
- Emelt fővel
- A csapda
- Válogatott gyilkosok
Hirtelen ezek jutottak az eszembe, de amint láthatod mindenféle filmet/mesét kedvelek. :)
Beavatott az nekem bejön ma néztem meg :D
Életrevalók nekem a BEST!
Kavarás kegyetlen :D
Forráskód
Noé
Robin hood 2010
stb stb nézz trailereket és amelyik bejön nézd meg :D énis igy szoktam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!