Az gáz ha valaki fiú létére szereti a violettát nézni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 23:27
11/17 anonim válasza:
igen ezzel én is igy vagyok hogy a kicsik ezt nem érik meg én szerintem
12/17 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Minek után fiúk is vannak benne meg amúgy is. Mindenkinek a saját dolga hogy mit szeret és mit nem. Amúgy meg nem hinném hogy kicsiknek találták ki. Nem kis lényege és mondanivalója van a sorozatnak amit egy 8 éves nem biztos hogy megért...
13/17 anonim válasza:
Hát egy szappanoperának nem tudom milyen nagy egetrengető mondanivalója lehet, amit egy gyerek nem ért meg. Az ilyen filmek agyhalottaknak valók.
14/17 anonim válasza:
Jaja,meséljétek el a mondanivalóját.Mert én a spanyol nyekergésben nem sok értelmet találtam.
15/17 anonim válasza:
én fiú vagyok és szerintem gáz az egész van ilyen bőven(marichui jóbanrosszaban éjjel nappal bp)szóval értelmét se látom mért kellet még egy.Most is megy a koncret különkiadás de mindjárt megőrülök mert énekelnek és fitness-eznek egyszerre de sajnos néznem kell mert nem akarok aludni és ez az "értelmesebb" pl az az oroszlán gyerek berágott go diego-ra mert lopja a muzsikáját és elkezdett ugrándozni mint egy hiperaktív hörcsög
16/17 anonim válasza:
Egyáltalån nem az én 13 éves fiú vagyok és szeretem a Violettát.
17/17 anonim válasza:
Figyelj! Én 14 éves 8.osztályos fiú vagyok és hatalmas rajongója vagyok a Violetta című sorozatnak!!! Imádom őket... Persze ez egész iskola kinevet de szarom le! És a rákos osztályfőnök asszony is csesztet engem miatta!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!