Ki a kedvencetek a Pretty Little Liarsből és miért?
Figyelt kérdés
Nekem Spencer, mert tetszik a határozottsága és stílusa, plusz számomra nagyon szimpatikus karakter.:) (Hozzátenném, még csak a harmadik évadnál tartok)2014. aug. 1. 20:56
1/9 anonim válasza:
Tudom, hogy már rég halott szereplő, de nekem Alison a kedvenc szereplőm. Mert "gonosz". :DD
2/9 anonim válasza:
Hanna egyértelmüen hanna, talán mert kicsit olyan, mint én :D
Ja és Caleb!!!Haleb forever!!
3/9 anonim válasza:
Hanna és Spencer . Hanna mert vicces és jófej Spencer meg a legokosabb és.. nem tudom de olyan jók együtt Tobyvan .
4/9 anonim válasza:
Hanna,Aria és Emily :)
Hanna vicces és jófej, Arianak pedig tetszenek a ruhái és jó a hangja, Emily pedig hasonlít rám :)
5/9 anonim válasza:
nekem Hanna Spencer Emily
Aria .
Alisont eggyaltalan nem szeretem ;)
7/9 anonim válasza:
Hanna :D En Ariat utalom olyan nem is tudom milyen :D kis csitri haha
8/9 anonim válasza:
Spencer. Okos, határozott, kedves, szép stb. Toby-val annyira aranyosak, best páros ♥ Hanna-t is nagyon kedvelem, mivel vicces és jó fej, de nem mondhatnám kedvencemnek. Emily sokat változott az előző évadokhoz képest (én az 5.-nél tartok) sokkal nyitottabb lett. Először Aria volt a kedvencem, de megváltozott, a szememben egy csitri lett, nem véletlenül ő az aki az összes barátját megcsalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!