Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok jó filmeket?!

Ajánlanátok jó filmeket?!

Figyelt kérdés

Rengeteg filmet láttam már, sőt annyit, hogy már nemtudok mit nézni. :S

Ajánlanátok párat?! Lehet akció, kaland, vígjáték, thiller.

Horrort kevésbé nézek.

Kedvenc filmjeim: Blöff, Spíler, Bud Spencer és Terence Hill filmek, Karib tenger kalózai (1-4), eredet, horror között talán a fűrész.

Ilyen kaliberű filmeket keresek! :D

2014. júl. 31. 15:46
 1/4 anonim válasza:
Viharsziget, Indiana Jones, Feláldozhatók, Női szervek, Tökéletes trükk, Borotvaélen, Harcosok klubja, Gravitáció, A tetovált lány, A sötét lovag, Sin city, Keresztapa, Ryan közlegény megmentése, A magányos lovas, Sherlock Holmes, Robin Hood, A múmia, Lara Croft-Tomb Raider, Salt ügynök, A bárányok hallgatnak, A taxisofőr, Jurassic Park, Mission Impossible, 12 majom, A 23-as szám, Majmok bolygója-Lázadás, Alien, Ted, A Wall Street farkasa, Életrevalók, 21 Jump Street
2014. júl. 31. 18:29
 2/4 anonim válasza:
Családi üzelmek, Nagyfiúk, Napos oldal, Pofa be, Ki nevel a végén?, Barátság extrákkal, Kavarás, Kertvárosi kommandó - Ezekkel még kiegészíteném a listát. Remélem találsz a felsoroltakból olyan filmet, ami kedvdre való:)
2014. júl. 31. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm, ebben a listában van pár amit még nem láttam!! Akkor kinézek valamit a választékból estére :D

Ment a zöld kéz!! :D Köszi!

2014. júl. 31. 19:54
 4/4 A kérdező kommentje:

Esetleg tudnál még filmeket írni?

Megnéztem mindet és megint rámjött az unalom :/

Ezeket a filmeket szeretem énis amiket felsoroltál,

ugylátom hasonló az izlésünk :D

Ha esetleg van még pár akkor tudnál írni?! :)

Köszi.

2015. szept. 8. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!