Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek jó lett volna ha...

Szerintetek jó lett volna ha az Azkaban több szerepet kap a Harry Potterben?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy Harry-ék is elmentek volna oda kiszabadítani valakit vagy akár ők lettek volna bezárva és a szökésükről szólna az a pár fejezet.

2014. júl. 30. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Jusson eszedbe azért, hogy Harry és a barátai akkor 13 évesek voltak.. szerinted 13 éves kisgyerek mit keresett volna az Északi-tenger legészakibb pontján? (mert hogy az Azkaban ott található egyébként) Nem lett volna értelme az egésznek
2014. júl. 30. 17:24
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy a harmadik részben hanem akármikor akár a hetedik részben
2014. júl. 30. 17:30
 3/10 anonim válasza:
100%
Nem hiszem, legalábbis engem nem izgatna:) Viszont szívesebben olvastam volna még a sima, mindennapi iskolás dolgaikról, meg napjaikról:)
2014. júl. 30. 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj akkor csak én értettem félre. Szerintem később se jött volna jól az Azkaban téma, felesleges bonyodalom, időhúzás, a rajongók se lettek volna odáig érte.

Viszont egyetértek a másodikkal, a mmindennapi dolgaikról én is szívesen olvastam volna:)

2014. júl. 30. 18:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem nagyon érdekelt volna, na meg aztán elég húzós történet lett volna azért hárman csak nem győznek több száz dementort.
2014. júl. 30. 18:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 30. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekel ilyesmi, ajánlom figyelmedbe a Nurmengard trilógiát.

PM-ben ment egy link...

2014. júl. 30. 20:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. júl. 30. 20:45
 9/10 anonim ***** válasza:
1. számú közellenségként kaptak volna egy denentorcsókot és nem vacakoltak volna azzal hogy Azkabanba küldik őket.
2014. szept. 3. 21:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem így volt jó. Azért néhány gyerek nem tudott volna elbánni ennyi dementorral. Meg Voldemort nem vacakolt volna azzal, hogy Azkaban-ba zárassa őket, simán megkapták volna a dementorcsókot, és utána végső elégtételként még megölte volna Harry-t.
2021. jan. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!