Milyen a mozi az arénában-westendben?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy milyenek a vásznak, a vetítők, a hangrendszerek stb. Köszi :)2014. júl. 29. 02:31
1/6 anonim válasza:
Arénába szoktam járni, ott elég jó de a székek nem olyan kényelmesek mint pl a camponában
2/6 anonim válasza:
Az Aréna szerintem jó, a Westendet nem ajánlom. A neveletlen tinibandák egyik törzshelye, akik a moziba is szívesen bemennek és nem tudnak nyugton maradni egy film nézése közben.
3/6 anonim válasza:
Arenaban nagyon a mennyiségre mentek és nem a minőségre, ha a termeket nézzük. Szóval Westend.
4/6 anonim válasza:
Aha biztos azért van az aránéban az imax mert nem a minőségre mentek vagy te a westendben dolgozol hogy direkt a rosszabik helyet reklámozod?
5/6 anonim válasza:
Nem az IMAX-re utaltam (és nem is a VIP-re) hanem a többi teremre.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! Úgy látszik vmit nem írtam le, nem pont ilyen válaszokra számítottam, hanem ilyen "speckókra" :D pl: a vetítő Ultra HD 2k felbontású, stb stb . De azért köszi, kedvesek vagytok :) én fogalmaztam rosszul :)
2014. aug. 2. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!