Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Pesten melyik moziban lehetne...

Pesten melyik moziban lehetne megnézni a Transormers új részét Angol nyelven, Magyar felirattal 3d-ben?

Figyelt kérdés

2014. júl. 27. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Figy kérdező ha ennyire okosnak képzeled magad akk minek kérdezed egyáltalán meg. Leírták hogy nem adják feliratosan sehol erre jössz te és erősködsz hogy igenis adják. Hát akkor sok sikert gondolom azt is tudod hol adják.
2014. júl. 31. 18:39
 12/16 A kérdező kommentje:

# 11

Te ne okoskodj itt!

Azt mondják ezeket így soha nem adják le, ami nem igaz mert az előző részt én személyesen láttam így!

A kérdés tiszta volt, HOL ajdák le így, nem azt kérdeztem hogy LEADJÁK-e így, vagy hogy valaha leadták-e így vagy hogy ki szerint adják le így...aki úgy gondolja nem tudja vagy szerinte nem az maradjon csendbe, a kérdés nem erre keres választ!

2014. júl. 31. 19:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Pont hogy te okoskodsz...
2014. júl. 31. 21:51
 14/16 A kérdező kommentje:
wow, ez aztán indoklás volt mr. 30% ... :D
2014. júl. 31. 22:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nemrég, a premier után egy két héttel még ment felirattal is, akkor ezek szerint úgy már nem adják. Viszont felirat nélkül, eredeti szinkronnal és 3D-ben még van a MOM Parkban.
2014. aug. 1. 11:42
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. aug. 1. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!