Mi a film címe? Egyáltalán látta valaki, vagy valami hasonlót látott?
Ez a (horror?) film az egyik legrégebbi emlékeim közé tartozik, talán 10-12 éve láttam, de nem emlékszem belőle sokmindenre. 3 helyszínre emlékszem:
1. egy szobában emberek nézték a (régi)TV-t, mire annak a tetején egy kis fekete tobozon megjelent egy pirosan világító pont és mindenki meghalt a szobában. (Ha jól emlékszem mindenkinek falfehér arca volt)
2. egy bankautómatából akart (gondolom) felvenni pénzt egy nő, ott is megjelent ez a fekete doboz piros világító ponttal és a nő is ugyanúgy meghalt.
3. talán valami kampány lehetett, és valami fontos pasi beszélt egy csomó ember előtt, újra megjelent a piros pontos doboz és ő is meghalt.
Ennyire emlékszem a filmből. Látta ezt rajtam kívül bárki is?
Úúú, velős, tanulságos, mély értelmiségi film lehetett a leírtak alapján. XD =D
Gondolom azt ne is kérdezzem ugyebár, hogy bármi is kiderült vagy történt-e volna a dobozzal. Ugye! ;)
Amúgy meg szerintem ez azon pocsék horror filmek egyike, amik már olyan pocsékok, hogy az már érdekel.
Várom én is a válaszokat! :) (márha rajtam és a kérdezőn kívül más is néz ilyeneket)
#3-as: Ugyan, KÉRLEK! Gondolkozz! 10-12 éve látta ezt a filmet.
Csak nem egy ideiglenes lokális téridő-zavar alatt nézett meg egy évtizeddel ezelőtt egy 2009-es filmet!!
Bár ez még hagyján, de a sztori sem stimmel. A kedves kérdező több dobozról, piros fényről, meg politikusról ír, ezek közül egyik sem stimmel ennel a nem is horror (max. a leírásból tényleg thillernek tudom elképzelni) filmnek a PORT.hu-s leírásával.
Szóval, kérjük szépen végre az eredeti, igazi filmcímet!!! :D
----------
Amúgy ejnye-bejnye kérdező. négy évesen Te hogy a fenébe jutottál horror film elé??! Hmmm!? És ráadásul még végig is nézted, ahogy kiveszem a leírásodból.
Szerinted?!
Ha meg lett volna a film címe, arról én is értesültem volna.
Nem is volt ilyen film. A kérdezőnek csak összemosódtak az emlékei valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!