Tudtok mondani valami jó sorozatot?
Eddig ezeket néztem :
- trónok harca
- walking dead
- dexter
- gyilkos elmék
valami olyat szeretnék ami hasonlít ezekhez
-Lost (nekem nagyon tetszett, de sokan fikázzák!)
-The Fringe
-Supernatural
-Breaking Bad
-Breaking Bad-et mindenképpen nézd meg ha srác vagy.(Szerintem inkább fiús sorozat, de ismerek pár csajt is akinek nagyon bejött)
-True Detective-nek eddig csak 1 évada ment le, de valami eszméletlen jó. Főleg Mcconaughey alakít ebben is hatalmasat...mint mostanában mindenben amiben csak feltűnik.
-Maffiás téma ha érdekel akkor a Sopranos.
-Prison Break, börtönös,szökéses,menekülős.
-Vikings-et csak hallomásból ismerem,mert pér haver nézi. Ők is azért mert hasonlít a Trónok harcára és szerintük jó.
Minden jót leírtak már :D
Hannibál még nagyon jó.
The 100 is nagyon.
És a Davinci démonai na az valami eszméletlen :D
Még nem írtak le minden jót szerencsére! :)
Amiket már ajánlottak és csak megerősíteni tudom:
-True Detective... de csakis eredeti hanggal!
-Hannibal
-Breaking Bad
De amit még senki nem írt:
-Sons of anarchy
-The Shield
Mindkettő fantasztikus! A sons of anarchyhoz egy kis tanács: ne hagyd abba semmiképp, amíg az első 5-6 részt meg nem nétzed, mert addig nehézkesen indul, de utána garantálom, hogy nem fogod tudni abbahagyni! Fordulatokkal, wtf pillanatokkal teli, és elgondolkodtató is. És a motoros téma se tántorítson el! Ha a fenti sorozatokat szeretted, akkor ez is tetszeni fog!!!
A The shield pedig szintén egy fantasztikus rendőrös sorozat, csak ajánlani tudom! A legjobb a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!