13 éves vagyok és még mindig az Én kicsi pónimat nézem !olyan idegesítő amikor mindenki azt meséli hogy milyen filmet nézett tegnap és én nem tudok hozzászólni.szerintetek hogy vegyem rá magam filmekre ???
A negyedik èvadot úgy csinálták meg, hogy mìg a gyereket szórakoztatja egy szülő is le tudjon ülni ès agyfax nèlkül vègignèzni. Utóbbi olyan jól sikerült, hogy meglepő módon kèsz rajongótábora is lett. Szóval 13 èvesen mèg fiatal is vagy a huszas-harmincas korosztályhoz kèpest. A szubkulturát amúgy brony-nak hìvják, ha rá akarnál keresni.
Filmet meg azt nèzz, amit szeretnèl, magadnak nèzed nem másnak, semmi èrtelme vègigszenvedni azt ami nem is èrdekel.
2014. júl. 24. 09:53
2/10 anonim válasza:
Annyit helyesbítenék, hogy nem a negyedik évadot, hanem már az első évadot úgy csinálták meg, hogyha a gyerek a tv elé rángatja a szülőt, akkor az se unja el magát, csak a negyedikben több az easter egg. Persze ez nem érvényes a magyar szinkronra, mert azt ugyanúgy elunná a szülő, mint bármelyik másik gyereksorozatot, ennek a sorozatnak a varázsa inkább az eredeti angolban rejlik.
2014. júl. 24. 11:47
3/10 anonim válasza:
Fiú vagy vagy lány? :3
2014. júl. 24. 12:31
4/10 A kérdező kommentje:
lány
2014. júl. 24. 12:33
5/10 anonim válasza:
Ez aranyos :) nezd nyugodtan :) majd ha ugy erzed hogy mar nem akarod nezni akor eszreseveszed es valtani fogsz :)
Van kedved beszelgetni ? :) 16(17)/F
2014. júl. 28. 14:15
6/10 anonim válasza:
13 évesen Én kicsi pónim?? Az ovisoknak való.A tesóm 8 éves és már utálja
2014. aug. 27. 23:22
7/10 anonim válasza:
13 évesen Én kicsi pónim?? Az ovisoknak való.A tesóm 8 éves és már utálja.. sztem kicsit idős vagy hozzá
2014. aug. 27. 23:23
8/10 anonim válasza:
Légy önmagad.A kedvükért ne változtass a szokásaidon!Te ezt szereted és kész,ne változtass mások miatt.Amíg a filmekről tárgyalnak addig menj oda másokhoz.Előző válaszoló! Nem mindegy h hány évesen nézi az Én kicsi pónim??Az uncsitesóm 15 és még szereti a Spongyabobot is
2014. aug. 27. 23:27
9/10 anonim válasza:
Én is 13 vagyok és az egyik kedvenc sorozatom.
akkor nézz meg egy filmet ha meg akarod nézni. Ha beszélgetnek egy filmről és érdekesnek találod akkor nézd meg.
Rengeteg olyan híres film van amit még én sem láttam és van amit nem is akarom megnézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!