Tudtok ilyen sorozatot?
Figyelt kérdés
Olyan sorozatot keresek,ami lehetőleg nem olyan hosszú,de ha az az se olyan nagy baj. A lényeg,hogy tiniknek(mivel az vagyok), legyen szerelmes mindenképpen,ez a lényeg. lehetőleg vicces,és zenés is legyen,de a szerelem a lényeg. És az is jó lenne ha suliban játszódik de ez sem olyan fontos.Nagyon sürgős lenne(nekem) és előre is köszönöm a válaszokat!2014. júl. 22. 15:07
1/5 anonim válasza:
Glee-zenés,tinis,sulis,szerelmes
Gossip girl-tinis,sulis,szerelmes
Mondjuk én mindkettőt csak elkezdtem nézni,de nem az én stílusom...
De van egy sorozat,a Teen Wolf. Rengeteg poén van benne,szerelem is akad bőven,és,ha esetleg szereted az ilyen természetfelettis cuccokat,akkor okvetlen kezd nézni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! A Glee-be bele kezdtem,de az nem nagyon tetszett. A másik kettőbe is biztosan belekezdek,és majd meglátjuk tetszik e! Köszi a gyors választ! :)
2014. júl. 22. 15:12
3/5 anonim válasza:
Violetta, Hannah Montana és pár hasonló trágya a Disney Channelről. A véleményem inkább nem írom le ezekről, de elvileg a te korosztályodnak és igényeidnek készült...
4/5 A kérdező kommentje:
Ilyenek szóba se jöhetnek!!!Lehet,hogy elvileg az én korosztályomnak készültek,mégis egy ovis sorozat lett belőlük. Nem ilyen jellegűekre gondoltam !!!!
2014. júl. 22. 15:16
5/5 anonim válasza:
Gilmore Girls-Szívek szállodája <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!