A Violetta második évadában hova megy Francesca?
Figyelt kérdés
Violetta című sorozat 2. évadában az 50. rész körül Francesca elmegy egy autóval, de hová? és vissza sem jön?2014. júl. 22. 13:06
1/8 anonim válasza:
Remélem oda, ahova majd valamikor az egész sorozat: a süllyesztőbe. Az én gyerekkoromban nem volt ennyi agysejtpusztító műsor és nem a TV és számítógép előtt döglöttünk egész nap.
2/8 A kérdező kommentje:
első kommentelő.. nem érdekel a véleményed, minek jártatod itt a szádat, ha nem tudsz értelmes választ írni és nem is érdekel a kérdésben elhangzott téma??
2014. júl. 22. 20:37
3/8 anonim válasza:
Ha nem érdekelne a véleményem téged, akkor nem keltél volna ki magadból ennyire. Bírom azt, amikor valaki állít valamit, és a mondat következő felében saját magát rögtön megcáfolja.
4/8 anonim válasza:
Szerintem ha itt csak kötegedni akarsz ne írj :)
Mi szeretjük a sorozatot,és beszélünk róla,aki nem szereti ne írjon ide..
Biztos van olyan dolog amit Te szeretsz..
Amúgy sajnos a kérdésre nem tudom a választ:/
De visszajön az biztos!! :D
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm előző kommentelő. igen, tudom, hogy visszajön. az apukája el akarta vinni valahova, legalábbis én úgy hallottam.
2014. júl. 23. 15:34
6/8 anonim válasza:
én úgy tudom azért mert visszaköltöznek Olaszországba... vagy valami ilyesmi
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. júl. 23. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!