Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » STAR WARS FAN-EK! A starwars...

STAR WARS FAN-EK! A starwars 7-ben benne lesz darth krayt?

Figyelt kérdés
hallottam valami olyasmit hogy darth krayt benne lesz a 7-dik reszben es ian mckellen fogja jatszani,igaz ez vagy a masik hir igaz hogy nem lesznek sithek csak jedi vadasz kommandosok mert neten mindenfele storyt olvastam mar es fogalmam sincs hogy meykuk lehet igaz :(

2014. júl. 21. 22:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ahogy utánanéztem a karakternek, nem gondolom, mivel a hetedik rész folytatás lesz. A szóban forgó pedig addigra már halottnak kéne, hogy legyen.
2014. júl. 21. 22:37
 2/3 A kérdező kommentje:
darth krayt ? hogy-hogy halott ? te ossze teveszted valakivel ! darth krayt a yavini csata utan 130-138 evvel elt es cade skywalkerrel kuzdott a kepregenyben!!!!!
2014. júl. 21. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ian McKellen? Tudod, ő az a figura, aki Gandalf-ot meg Magneto-t játszotta, Darth Krayt külsőre egy a negyvenes évei végén járó hapsi (annak ellenére, hogy több, mint száz éves), Ian meg kb 30 évet ver a figurára, 7. rész cselekménye alatt pedig sztázisban várja, hogy meggyógyuljon. Az meg ziher, hogy nem egy adaptációt láthatunk, hanem egy teljesen új sztorit, Krayt történetét meg már évekkel ezelőtt megírták. Baromság az egész.
2014. júl. 30. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!