Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplők, mi a véleményete...

Vámpírnaplők, mi a véleményetek a sorozatban kialakult szerelmi szálakról?

Figyelt kérdés
Igazság szerint a véleményetek érdekelne a párokról és a karakterekről.

2014. júl. 21. 19:03
 1/6 stefan12 ***** válasza:

Hát, eddig stelena fan voltam, de örülök, h össze jöttek vegül a damonnel. Most inkább a stefan + caroline-nak szorítok, csak attól félek, h most legjobb barátok, össze jönnek, szakítanak és akk nem biztos, hogy akkor is olyan jó haverok lesznek. Azt sajnálom, h meghalt a damon, de az elena picsogását végig röhögtem, de azért sajnáltam is, de tudtam h vissza fog jönni a damom...

A jeremy + bonnie kapcsolatnak is örültem ( először... ), de mikor rövidebb lett bonnie haja, olyan volt mintha a nővére lett volna, de sztem jeremy-hez anna illett a legjobban, ha nem halt volna meg az lett volna a legjobb.

Annak is örültem mikor rebekah és matt jött össze.

Hát, kb. nekem ez a véleményem...

2014. júl. 22. 18:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Enis damon+elena parti vagyok. Szerintem Karoline Klaussal illik ossze a legjobban es Stefant meg osszerakhatnak majd egy uj szereplovel... De szerintem karoline meg stefan nem lenne hiheto es tuz sincs koztuk sztem ez mar nagyon eroltetett. Matt es rebekag szinten jo eggyutt de rebekat meg stefannal is el tudnam kepzelni. Jo lenne ha az osi vampirok is visszaternenek a sorozatba. Bonnienak meg sztem lejart az ideje... Annyiszor halt mar meg hogy sztem nem fogjak visszahozni. Jeremy tenyleg Annaval volt a legjobb. De siman el tudnam kepzelni Livvel is.
2014. júl. 23. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:

nekem ezek a kedvenc párjaim:

Caroline-Klaus

Elena-Damon

Rebekah-Matt

Anna-Jeremy

Katherine-Stefan

Haylie-Elijah

tobben is ezek kozul már meghaltak sajnos, de akkor is szerintem ok nagyon jol mutattak egyutt és voltak kozottuk igazan nagy szerelmek. Bonnie meg kit érdekel? Amúgy is csak egy szurke unalmas karakter, nem szerettem ot sose. De ot pl Kol-lal tudtam volna elképzelni, még régebben :D

2014. aug. 8. 23:40
 4/6 A kérdező kommentje:

nekem is majdnem ugyanez :)

Damon+Elena

Stefan + Rebekah

Nicklaus+Caroline

Jeremy+Anna

Elijah + Haley

Bonnie nekem sem a kedvencem és sztem matt is unalmas... és tyler is egy idióta. Enzot viszont kedvelem neki kéne egy csaj :)

2014. aug. 9. 23:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Damon-Elena és Caroline-STefan az OTP-m. Csak rohadtul bosszant ez a Bamon szál most... Bonniet utálom, csak töltelékkarakter. Matt és Rebekah is jó.
2015. márc. 12. 18:06
 6/6 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy képesek lennének összehozni öket! legaklábbis remélem hogy Delena marad!!!!
2015. márc. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!