Vámpírnaplők, mi a véleményetek a sorozatban kialakult szerelmi szálakról?
Hát, eddig stelena fan voltam, de örülök, h össze jöttek vegül a damonnel. Most inkább a stefan + caroline-nak szorítok, csak attól félek, h most legjobb barátok, össze jönnek, szakítanak és akk nem biztos, hogy akkor is olyan jó haverok lesznek. Azt sajnálom, h meghalt a damon, de az elena picsogását végig röhögtem, de azért sajnáltam is, de tudtam h vissza fog jönni a damom...
A jeremy + bonnie kapcsolatnak is örültem ( először... ), de mikor rövidebb lett bonnie haja, olyan volt mintha a nővére lett volna, de sztem jeremy-hez anna illett a legjobban, ha nem halt volna meg az lett volna a legjobb.
Annak is örültem mikor rebekah és matt jött össze.
Hát, kb. nekem ez a véleményem...
nekem ezek a kedvenc párjaim:
Caroline-Klaus
Elena-Damon
Rebekah-Matt
Anna-Jeremy
Katherine-Stefan
Haylie-Elijah
tobben is ezek kozul már meghaltak sajnos, de akkor is szerintem ok nagyon jol mutattak egyutt és voltak kozottuk igazan nagy szerelmek. Bonnie meg kit érdekel? Amúgy is csak egy szurke unalmas karakter, nem szerettem ot sose. De ot pl Kol-lal tudtam volna elképzelni, még régebben :D
nekem is majdnem ugyanez :)
Damon+Elena
Stefan + Rebekah
Nicklaus+Caroline
Jeremy+Anna
Elijah + Haley
Bonnie nekem sem a kedvencem és sztem matt is unalmas... és tyler is egy idióta. Enzot viszont kedvelem neki kéne egy csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!