A hazug csajok társaságában a titokzatos A igazából Ezra?
Figyelt kérdés
Találtam ezzel a sorozattal kapcsolatban a google-n egy oldalt ahol egy kritikákat amúgy iró ember éppen dicsérte a sorozat (fél)évadzáró részét, amiben épp kiderül hogy Ezra a titokzatos A, és hogy ez milyen jó húzás/ötlet volt a készítőktől. Ez igaz? Tényleg ő az? Meg írta hogy Ali gyereke tőle van, meg hogy él, csak fél felfedni magát mivel fel Ezratól, stb. Ez tényleg így van?2014. júl. 21. 15:21
1/2 anonim válasza:
Nem Ezra "A" ő csak figyeli a lányokat mert Alison eltűnéséről ír könyvet de az majd csak a 4. évad végén lesz
És igen Alison ténnyleg él
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Ennek örülök.
Igen, azt tudtam hogy él, csak az Ezras dolog volt új nekem, de akkor ennek örülök tényleg, hogy mégsem ő.
2014. júl. 22. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!