Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen romantikus esküvős...

Nevecske kérdése:

Milyen romantikus esküvős filmek vannak?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan romantikus filmet,ahol végül esküvővel végződik? Pl. amikor a pasi 2 csaj között vacilál v vlmi ilyesmi. Majdnem 1 éve együtt vagyunk a párommal,és ő már majdnem megnősült. Dobta a csaj,padlón volt mikor megismertem,de nem igazán érdekelt engem,barátnőmet viszont nagyon is. Volt velem meg barátnőmmel is egy kisebb csók. De rájöttünk,hogy mi összetartozunk, mindenben hasonlitunk és nagyon jól megértsük egymást. Persze ezért barátnőm örökre megutált,beszélt rólam, bepróbálkozott h elvegye.De mi nagyon boldogok vagyunk és a közös jövőnket tervezzük. Örül,hogy igy történt,mert sokkal boldogabb. Ez az én Love storym. Lehet zakkant vagyok,de ilyesmi filmeket szeretnék nézni.:D Tudtok ilyesmit? Jöhet minden, vígjáték,romantikus,dráma... :) Köszi

2014. júl. 21. 09:47
 1/4 anonim válasza:

Lagzi randi, bár ott nincs kifejezetten esküvő a végén, de jó film.

Aztán Öri-hari.

És még: IMDB: Top 50 Most Romantic Wedding Movies - érdemes tallózni.

2014. júl. 21. 11:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. júl. 21. 11:46
 3/4 anonim válasza:
27 idegen igen <3
2014. júl. 21. 17:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerelem kölcsönbe (bár itt nincs esküvő, de a srác először a csaj barátnőjével jön össze :D )

Amúgy a kedvenc esküvős filmem a Bazi nagy görög lagzi

2014. okt. 30. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!