Legjobb tini sorozatok?
Figyelt kérdés
mik a legjobb tini sorozatok lányok? nektek mi a kedvencetek?2014. júl. 19. 22:00
1/15 anonim válasza:
Népszerűek a Vámpírnaplók, Gossip girl stb. Én az Internátust és a Halállistát nézem ( nem vagyok átlag asszem :D ) de nézz körül a sorozatbarát nevű oldalon, ott minden fent van.
2/15 anonim válasza:
Gossip Girl, Pretty Little Liars, Once Upon A Time, Carrie Diaries, Skins, American Horror Story, Teen Wolf, Vampire Diaries, Awkward, Supernatural, Walking Dead, How I Met Your Mother, Sleepy Hollow... most ezek jutottak eszembe amik népszerűek :D Kb. milyen műfajt keresel? Amúgy a kedvenceim: Gossip Girl (ez alapmű :D), PLL, AHS, Skins :)) 15/L
3/15 anonim válasza:
+még van: Arrow, 90210, Suburgatory
5/15 Neszi Petra válasza:
Vámpírnaplók, Hart of Dixie, Pretty Little Liars, Teen Wolf
6/15 anonim válasza:
Anubis relyályes háza, Carrie naplója vámpírnaplók, vámpírunk a gyerekcsős,
8/15 anonim válasza:
10 dolog amit utálok benned
segítség sztár lettem
9/15 anonim válasza:
Tudom, hogy már régi ez a kérdés, de nekem a kedvenceim: Pretty Little Liars, Awkward, Hart of Dixie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!