Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mely 3D filmeket lehet megteki...

Mely 3D filmeket lehet megtekinteni 2D-ben is?

Figyelt kérdés
Találkoztam néhány 3d (Half OU, Half SBS) filmmel, amit a TV-m (Samsung UE40F6400) mind 3D-ben mind pedig 2D-ben képes lejátszani. Honnan lehet tudni, hogy mely filmek ezek? Milyen jelöléssel látják el őket? Milyen infó alapján ismerhető fel? Természetesen még megtekintés előtt...
2014. júl. 18. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
benne van a nevében
2014. júl. 18. 20:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Éppen erre lennék kíváncsi. Mit írnak a nevében?
2014. júl. 18. 20:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Benne van a feltöltött fájl nevében hogy OU vagy SBS!!!
2014. júl. 19. 11:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Az benne van a nevében hogy OU vagy SBS de ez alapján nem lehet eldönteni, hogy lejátszható-e 2D-ben is. Én arra lennék kíváncsi, hogy azt hogy jelölik ami 2D-ben is lejátszható (ha kikapcsolom a 3D funkciót).
2014. júl. 19. 16:03
 5/7 anonim ***** válasza:
na így már értem mit szeretnél. Lehet 2D-ben is nézni de akkor duplán fogod látni a képet (ugye OU-nál egymás alatt fogsz 2 képet látni, SBS-nél meg egymás mellett 2 képet. De szerintem te arra gondolsz h 1 képet mutasson de az 2D legyen, olyat nem lehet.
2014. júl. 19. 17:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Lehet olyat. Pl. az Avatart, a Jégvarázst, és a 300 birodalom hajnalát is úgy néztem, hogy ha akartam, akkor szemüveggel 3D-ben néztem, ha meg többen néztük, akkor a távirányító 3D gombjával kikapcsoltam a 3D-t. Mindegyik vagy Hlaf OU, vagy SBS volt. Sajnos a fájlokat átneveztem így nem tudom ,hogy volt-e jelölve valamivel, hogy nézhető 2D-ben is.
2014. júl. 19. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nekem új :/ ilyet még nem próbáltam a tv-n. Úgy tudtam h ami 3D azt csak 3D-ben lehet normálisan nézni
2014. júl. 20. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!