Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan jó sorozatot...

Tudnátok olyan jó sorozatot mondani nekem mint a Breaking Bad?

Figyelt kérdés
A Trónok Harcával és a Walkind Dead-el kíméljetek, ezek meg se közelítik a Breaking Bad színvonalát.

2014. júl. 18. 20:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A True Detective-ben nekem csak a vége volt kissé csalódás. Olyan kicsit meh volt. Sokkal többet is ki hozhattak volna ebből a "pszichedelikus gonosz" kontextusból. Viszont a főszereplő páros zseniális (főleg Rust). És az a bizonyos vágás nélküli 5 perc minden idők egyik legemlékezetesebb jelenete (számomra).

A Trónok Harca sorozat egyébként valóban eléggé gagyi, de ha nem ijedsz meg a terjedelmétől, a könyveket tudnám ajánlani, ezek sokkal jobbak ;)

2014. júl. 22. 01:21
 12/19 anonim válasza:
Nálam az első két helyen Breaking Bad és a True Detective van, az utóbbi évek legjobb sorozatai. Fargo is nagyon jó volt, sajnálatos, hogy csak 1 évad készült belőle. A Walking Dead szerintem egy lapon sem említhető a Breaking Baddel, szerintem a legtúlértékeltebb sorozat jelenleg (az 1. évad viszont zseniális volt). Trónok Harca nagyon jó, de nem a legjobb, ahogy azt a fél világ állítja. Ha valami lazább, könnyedebb sorozatot néznél és az ügyvédes sorozatokat bírod, akkor a Suits-ot ajánlanám, ha valami komolyabbat, akkor már előttem említették a Gengszterkorzót, az is nagyon jó. :)
2014. júl. 24. 03:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Végignéztem a true detective-et. Nagyon tuti volt! Ez az új kedvenc sorozatim. Alig várom a 2.évadot. A fargo is tetszik most járok az évad felénél
2014. júl. 24. 10:59
 14/19 anonim ***** válasza:
OFF: Kedves 11- es, melyik vágás nélküli 5 percre gondolsz? Kíváncsi vagyok, mert imádtam Rust monológjait.
2014. júl. 24. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát én pont az akció jelenetre gondolok, amikor mennek kirabolni a nigákat :D Nagyon hangulatos és beszívja a nézőt (épp azért, mert nincs vágás) és bár tudja az ember, hogy Rust túl éli (hiszen végig látjuk az öregebbik önmagát), de mégis sokkal jobban izgultam, mint egy átlagos akciójelenetnél. Elképesztő precizitást igényel egy ilyen mozgalmas, sok szereplős jelenetet hibátlanul és hitelesen felvenni.

Amúgy persze, Rust monológjai is nagyon jók és érdekesek voltak, úgy összességében azért ezek a részek tették a sorozatot azzá, ami. De a vége miatt nálam "csak" 9/10

2014. júl. 25. 03:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Ja, emlékszem, az tényleg nagyon jó volt. A vége viszont olyan happy end- szerűség, ami egyáltalán nem illett a sorozathoz. Ettől függetlenül nálam 10/10.
2014. júl. 25. 12:58
 17/19 A kérdező kommentje:
igen azt én is megfigyeltem, tuti jelenet volt! :) végeztem a fargoval is :( belekezdtem a hannibal-ba de az nem nagyon jön be. gondolkozom még a dexteren, hogy érdemes-e elkezdeni
2014. júl. 26. 01:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Önmagában azzal, hogy happy end még semmi gond nincs, de kb semmi nem derült ki a fő gonoszról. Nagyon sokat sejtetőek voltak pedig a jelenetek, kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a pszichedelikus elmebeteg fő gonosz, de aztán kb semmi nem lett belőle. (az a pár jelenet az utolsó epizódban nem volt valami "meggyőző"). Ismeritek a Se7en című filmet? Na az sorozatgyilkos nagyon durva, ahoz képest a True Detectíves fickó teljesen felejthető.

Amúgy kérdező a Dexter nem rossz, bár csak az első 1-2 évad, a harmadiktól egyre rosszabb lett (szerintem).

2014. júl. 26. 05:25
 19/19 A kérdező kommentje:
szerintem mindenki ismeri a se7en-t (alias Hetedik). De az film a true detective pedig sorozat. Filmeket sosem szoktam összevetni sorozatokkal.
2014. júl. 26. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!