Tudnátok olyan jó sorozatot mondani nekem mint a Breaking Bad?
A True Detective-ben nekem csak a vége volt kissé csalódás. Olyan kicsit meh volt. Sokkal többet is ki hozhattak volna ebből a "pszichedelikus gonosz" kontextusból. Viszont a főszereplő páros zseniális (főleg Rust). És az a bizonyos vágás nélküli 5 perc minden idők egyik legemlékezetesebb jelenete (számomra).
A Trónok Harca sorozat egyébként valóban eléggé gagyi, de ha nem ijedsz meg a terjedelmétől, a könyveket tudnám ajánlani, ezek sokkal jobbak ;)
Hát én pont az akció jelenetre gondolok, amikor mennek kirabolni a nigákat :D Nagyon hangulatos és beszívja a nézőt (épp azért, mert nincs vágás) és bár tudja az ember, hogy Rust túl éli (hiszen végig látjuk az öregebbik önmagát), de mégis sokkal jobban izgultam, mint egy átlagos akciójelenetnél. Elképesztő precizitást igényel egy ilyen mozgalmas, sok szereplős jelenetet hibátlanul és hitelesen felvenni.
Amúgy persze, Rust monológjai is nagyon jók és érdekesek voltak, úgy összességében azért ezek a részek tették a sorozatot azzá, ami. De a vége miatt nálam "csak" 9/10
Önmagában azzal, hogy happy end még semmi gond nincs, de kb semmi nem derült ki a fő gonoszról. Nagyon sokat sejtetőek voltak pedig a jelenetek, kíváncsian vártam, hogy milyen lesz a pszichedelikus elmebeteg fő gonosz, de aztán kb semmi nem lett belőle. (az a pár jelenet az utolsó epizódban nem volt valami "meggyőző"). Ismeritek a Se7en című filmet? Na az sorozatgyilkos nagyon durva, ahoz képest a True Detectíves fickó teljesen felejthető.
Amúgy kérdező a Dexter nem rossz, bár csak az első 1-2 évad, a harmadiktól egyre rosszabb lett (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!