Jó vérfarkasos film/sorozat/animáció? (Bővebben lenn)
- komolyabb művek érdekelnek (dráma, thriller, igényes horror, misztikus), felnőtt közönségnek (ne gyerekeknek vagy tiniknek való)
- semmiképp se legyen romantikus, csöpögős vagy szappanoperás
- ne legyen gagyi, vagy trashfilm
- átváltozva ne "majomemberszerű" legyen a vérfarkas, hanem farkasos pofájú vagy teljesen farkassá vagy farkas-szerűvé változó
- legyen a vérfarkas(ok)nak jelentős szerepe, ne csak mellékszereplők vagy kidolgozatlan agyatlan monsták
HelÓ!
Egy amerikai farkasember Londonban, A farkas.
Jó szórakozást!
Köszi!
A Farkast láttam régebben, tényleg jó film.
Amerikai farkasember Londonban: megnéztem, sajnos (mai szemmel) nagyon gagyin van megcsinálva...
Teen Wolf: ajánlás után megnéztem az első évadot, nem ilyet keresek... ez tiniknek való szerintem, majomszerűek a vérfarkasok (ez a lapos pofa, pofaszakáll olyan hangulatromboló, inkább gorillás), és túl romantikázós is az ízlésemnek, valami komolyabbat keresek.
A Ginger Snaps 1-2 még egész hangulatosak lennének ha nem lennének borzalmasan gagyik abban is a vérfarkasok.
Tippeket várok továbbra is!
Underworldből az elsőt láttam, nem igazán tetszett, nekem elég sablonos látványfilm/akciófilm, így érdemes nekivágni a négynek, az mélyebb, tartalmasabb? Érthető a kettes-hármas kihagyásával?
Van Helsing megvolt, jól néz ki benne a vérfarkas de nem kap túl nagy szerepet, nincs kidolgozva a karaktere, és a film is elég gyenge.
Heló!
A engyedik Underworld mindennek az alja. Kerüld el jó messze, viccnek is rossz. A végén az óriás farkas egyenes iszoynatosan szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!