Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki hallott már erről a filmről?

Ki hallott már erről a filmről?

Figyelt kérdés

[link]

Lehetséges, hogy egy nő ennyire megvaduljon tehetetlenségében?

2014. júl. 14. 19:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én már láttam (boxoló) nőket itt Magyarországon, akik embereket véresre verni, mert úgy gondolták, hogy nem adtak nekik igazat. Ez nem elődlegesen női jellem. Tehát a kérdésben szereplő általánosítás nem igaz, de lehetnek egyes olyan nők, akik képesek ilyenre.

De ha ennyire érdekel a téma, ajánlom figyelmedbe az "Árvácska" c. Móricz Zsigmond regényt, amiből filmet is készítettek. Ott azért vannak hátborzongató dolgok, amiket egy "nő" követ el.

2014. júl. 15. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a könyvjavaslatot, nem általánosításnak szántam a kérdést, bocsánat, ha annak tűnik.
2014. júl. 15. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet én értettem csak félre. A lényeg, hogy ez ritka, de megesik. Bár férfiakról jobban el lehet képzelni, de nőkkel is előfordulhat.
2014. júl. 15. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!