Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Avatar 3D - minden 3D-t...

Avatar 3D - minden 3D-t hirdető moziban ugyanaz a hatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azért teszem fel a kérdést, mert elhatároztam, nem hagyom ki ezt az alkotást - nagyon sokan ajánlották - viszont nem vagyok biztos a dolgomban, hogy melyik moziban lenne érdemes. Utánaolvastam egy kicsit a dolognak, ha jól emlékszem az imax honlapján, hogy nagyon speciális technológiával érik el vetítésnél, hogy igazán 3D-s legyen, és hogy ez csak kevés helyen elérhető (ha jól emlékszem az Arénában). Ez csak reklámködösítés, vagy tényleg sokkal jobb minőségű, mintha például a Westendes palace moziban nézem a meg 3D-re hirdetett előadást? Ha van, mennyi a kettő között a különbség?

2010. jan. 7. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az imax SOKKAL jobb mint a többi - már csak abból kifolyólag is, hogy a vászon mérete kb. hatszor akkora

A többi mozi között a különbség elenyésző

Az Avatar egy REMEK FILM! 2Dben is.

2010. jan. 8. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:

nem leszek népszerű :)

az avatar egy szar, üres, giccsfilm - de nagyon látványos.

akinek elég a látvány, az élvezni is fogja, aki nem szereti a nyálas, szirupos halivúdi(sic!) émelyeket, az kb. a huszadik percben otthagyja.

2010. jan. 8. 02:59
 3/5 anonim válasza:
Én láttam Imaxban és sima 3D-ben is. Előbbi tényleg sokkal jobb,szóval ha van lehetőséged inkább az Imaxot válaszd. Szerintem igenis sok mondanivalója van a filmnek...
2010. jan. 9. 12:43
 4/5 anonim ***** válasza:
mármint azon a banalitáson kívül van mondanivalója, miszerint vannak jó emberek és vannak rossz emberek?
2010. jan. 9. 13:20
 5/5 anonim válasza:
Hali! Tényleg nagyon jó film. Megnéztem 3D-ben, eleinte zavart kicsit,de untána csak megszoktam... :) Én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Azt sajnálom, hogy nem IMAX-ben néztem, mert már minden jegy le volt már foglalva.
2010. jan. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!