Szerintetek milyen Animét nézzek következőnek?
Gintama (ez haláli)
Ao no Exorcist (ezt nem láttam)
One Piece (ezt se)
Hunter x Hunter (ezt azért leírom, hátha tetszik)
Noragami
Gantz
Ez nem vicces, inkább komoly, véres, hasonlónak mondanám a Mirai Nikkihez, hangulatilag.
Oda Nobuna no Yabou
Kedvenc animéim közül az egyik, fogalmazzunk úgy bentvan a top5-ben. Vannak komoly, tragikus, és vicces pillanatok, és nagyon jó a története. Ezt csak ajánlani tudom.
Ecchi annyit még talán tudni kell, de az a lightos ecchi.
Dakara Boku wa, H ga Dekinai
Ez is ecchi, van benne természetesen humoros, tragikus, drámai pillanatok is. nekem nagyon bejött. Érdemes megnézni. Olyan animéről van szó, ahol eleinte egy gyenge a főhős, majd ez változik. Érdemes megnézni.
Elfen Lied
Nagyon kemény kis anime. Nincs benne humoros jelenet.( nem tudok róla régebben néztem) Sok tragikus, komoly, és szomorú pillanat is van bent. 18+-os Horror kategoriába sorolnám, persze szerethető karakterek is vannak bent.
Attack on Titan
Ez magáért beszél, Nem tulzok hogy ha azt mondom hogy az animék világában az egyik legjobb, ha nem a legjobb, persze a saját műfajában. Nem írok róla semmi komolyat, kihagyhatatlan.
Btooom!
akció, dráma, ami jellemzi, túlés ami meghatározza. Szerintem be is mutattam, csak ajánlani tudom.
Egyenlőre ennyi. Remélem tudtam segíteni.
2. Jót mondott a gantz-al, bár ha ajánlhatom akkor ne az animét nézd, hanem a mangát olvasd(animeaddictson fent van magyarul az egész), mert bár a 22.részig teljesen ugyan az mindkettõ, az anime egy elég érthetetlen, eltérõ véget kapott.(egyébként az anime 22.része 89,90. fejezetig dolgozza fel az egyébként közel 400 fejezete mangát.
Plusz én ajánlom a
code geasst
Fma brotherhoodot( fontos, hogy nem a simát, hanem a brotherhoodot(testvériség), van magyar szinkronja
Talán death note-ot
D.gray mant(bár idegesítõen lett vége)
Tengen toppa gurren lagann-t EZ KÖTELEZÕ MÜ MINDENKINEK
És a mostani szezonosok közül a tokyo ghoult.(eddig 2 része van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!