Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van még rajtam kívül olyan,...

Van még rajtam kívül olyan, aki "szerelmes" az Így neveld a sárkányodat két részébe és a sorozatba is? 15/F

Figyelt kérdés
A legjobb filmeknek és sorozatnak nevezném őket. Más hasonló dolog nem izgat csak ezek, de már plakát meg pohár meg "minden rész a gépre" szinten. Más is van ilyen?
2014. júl. 12. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs.
2014. júl. 12. 19:10
 2/12 anonim válasza:
Én is :D Imádom azt a "fimet" !!
2014. júl. 12. 19:16
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 12. 19:27
 4/12 anonim válasza:
Nagyon imádom :D 16/f
2014. júl. 12. 20:11
 5/12 anonim ***** válasza:
A film két része nagyon jó, főleg a második ha azt nézzük, hogy egy folytatás. A sorozaton vannak kivetni valóim, de attól még elmegy.
2014. júl. 13. 22:22
 6/12 sasika12 ***** válasza:
Én is imádom de nem csak ezt a school of dragons internetes játékot is imádom ha nem ismered de nagy rajongó vagy próbáld ki.
2014. júl. 14. 20:51
 7/12 A kérdező kommentje:
vágom a játékot, csak már meguntam, de a telómon is volt
2014. júl. 16. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:

Hidd el valaki túlságosan is szereti azt a műsort.: [link]

(WARNING:Az emeberiség helyes haladási irányának megkérdőjelezése merülhet fel.(vagy kiéghet a szemed.))

2014. júl. 17. 12:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha pedig a felső kettő közül egyik sem történik meg akkor meg jó szórakozást kívánok.

Ha pedig valamelyk megtörténik a felső kettő közül akkor előre is bocsánat a normális világ illúziójának lerombolásáért.

(Bár 10% esélyt adok ráhogy már ismerted azt amit mutattam.)

2014. júl. 17. 13:06
 10/12 anonim válasza:
Én is imádom. A gépemen rajta van a film a kisfilmek a sorozat. Olvasok és írok is Fanfiction-t. McDonald-os játékok. Meg minden más. Egyedül a könyveket nem olvastam.
2014. szept. 5. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!