Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Killing- hány rész alatt...

The Killing- hány rész alatt derítik ki a Rosie Larsen- ügyet? (Folyt. )

Figyelt kérdés
Most kezdtem el ezt a sorozatot, eszméletlenül jó. De nagyon kíváncsi vagyok, hogy az egész első évadot felöleli ez az eset, vagy néhány rész után kiderül, ki tette. Persze az, hogy ki tette, nem akarom tudni, nem kérek spoilert. Köszi!
2014. júl. 11. 23:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, ez csak a második évad végén derül ki.
2014. júl. 12. 00:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Jah a 2. évad végéig megy az ügy.
2014. júl. 12. 14:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Bizony, úgy emlékszem, csak az utolsó előtti részben derül ki, ki is volt a tettes. Ezért is zseniális a sorozat. Minden percét imádtam. Meg a két főszereplőt is, Holder nagyon nagy kedvencem lett, imádtam a dumáját. :) Ez a sorozat benne van a személyes top5 listámban.

Aztán ha megnézted, jöhet a 3. évad, az is nagyon jól sikerült, az egy lezárt sztori. És augusztusban jön a 4.évad, sajnos állítólag tényleg az utolsó. :(

2014. júl. 12. 16:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Ú, kicsit meglepődtem. Azt hittem, ez a szokásos egy rész- egy ügy- féle sorozat lesz. Nem baj, így is tök jó. Köszi a válaszokat!
2014. júl. 12. 16:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Ú, de nagyon jó volt!!!! Leesett az állam utolsó résznél, nagyon durva lett a megoldás.
2014. aug. 10. 01:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugye-ugye? :) Zseniális sorozat.

Mindenképp folytasd majd, a 3. és a 4. évad is nagyon jó lett, én két napja néztem meg az utolsó részt a negyedik évadból, nagyon szomorú vagyok, hogy végleg vége... még bőgtem is... :) Breaking Bad után ez a kedvenc sorozatom.

2014. aug. 21. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!