Hogy tetszett neketek az Időutazó felesége cimű film?
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 18:13
2/8 anonim válasza:
Latom kiirtad kerdesbe:D En voltam aki a feliratos kerdesben irta a hosszupuskasat, meg aki kerdezte hogy kinek tetszett. Nekem igen:D:D (Zsuzsi)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, kiirtam:)
Nekem is nagyon tetszett a film, egyszerűen imádtam. Ha gondoljátok irjatok pár dolgot, amit tanultaok ebböl a filmből, ha esetleg vmi újat mondott, v hogy milyen rejtett mondanivalót fedeztetek fel benne:)
2010. jan. 7. 20:24
4/8 anonim válasza:
nekem tetszett a film nagyon és alig várom, hogy megint megnézzem :) csak az volt vele a baj, hogy sok dolgot nem sikerült megértenem. pl a főszepelő pasinak 2 énje volt? vagy hogy lehetett az, hogy a pasi a végén elvileg meghalt, de mégis tudtak még utána találkozni csak sokkal ritkábban? remélem valaki tud segíteni :)
5/8 anonim válasza:
Azert mert amig elt a pasi addig meglatogatta a feleseget meg a lanyat a jovoben, csak ezt a no akkor elte meg amikor tenylegesen odaert az idoben. Remelem igy ertheto:D vagy nem:)
6/8 anonim válasza:
azt hiszem nagyjából sikerült megértenem :) köszi :)
8/8 anonim válasza:
most néztem meg a filmet, és nagyon tetszett:) elfogom olvasni a könyvet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!