Melyik animének a legjobb a befejezése?
Code Geass (mindkét évadot végignézed és akkor lezárt lesz)
Death Note (ha még nem láttad volna)
Ga-Rei: Zero
Mushishi (epizódikus)
K-On! (ezt amúgy is csak az élvezetért lehet nézni)
School Days (ez eléggé egyértelmű)
Danganronpa
Úgy emlékszem a Shinsekai yori is egyértelmű lett, de nem vagyok benne biztos.
Itazura na kiss
Code geass
Death note
Clannad after story
Angel beats
Ano hana
A Zero no Tsukaima animenek is van lezárása. Persze csak az utolsó évad végén.
....
InuYasha -> van lezárás, habár engem érdekelne, hogy mi lesz Rinnel és Sesshivel.
Another - 12 rész, lassú de nagyon jó atmoszférája van és a végén minden kiderül
Higurashi no naku koro ni - 2 évad + 2 ova évad erre nincs jobb szó: MESTERMŰ
Mirai Nikki - egy értelmes hungergames és a vége elég tragikus de legalább kiderül minden
corpse party - ez magáért beszél
Angel Beats! (nekem ez így volt tökéletes Q_Q végére százas zsepi szükséges lehet)
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. (ez talán jobb lezárást kapott, mint az Angel Beats!, és a szereplők is jobban ki vannak fejtve, és itt az egész sorozatra érdemes beszerezni a százas zsepit, nem csak a végére)
Another (én azért egy-két dolgot jobban kifejtettem volna, de ettől függetlenül ez is rendesen le van zárva)
Chobits (teljesen feldolgozza a mangát, rendesen le lett zárva ez is)
Clannad + Clannad After Story (ez is megfelelő lezárást kapott, bár én a végével nem értek egyet, és a zsepi a biztonság kedvéért legyen kéznél)
Code Geass: Hangyaku no Lelouch + Code Geass: Hangyaku no Lelouch R2 (számomra a legjobb anime, a szereplők rendesen ki vannak dolgozva, izgalmas, szórakoztató, elgondolkoztató, és engem a vége rendesen megsiratott)
D.N. Angel (nem emlékszem már rá pontosan, de úgy rémlik, hogy rendes lezárást kapott)
Darker Than Black + Darker Than Black: Ryuusei no Gemini (szerintem ez is jó befejezést kapott, bennem nem hagyott kérdéseket)
Death Note (ez is rendesen le van zárva)
Devil Survivor 2 The Animation (bár a végét mintha elkapkodták volna, de szerintem jó a lezárása a történetnek)
Ef: a Tale of Memories + Ef: a Tale of Melodies (nagyon szép, jó történet, jó lezárás, és ide is szükséges lehet a zsepi)
Gakkou no Kaidan/Bújj, bújj, szellem! (nem a legjobb anime, de szerintem izgalmas, szórakoztató, és vannak benne borzongatós részek, a lezárása is megfelelő)
Mirai Nikki + Redial (a Redial ad neki rendes, mangahű befejezést)
Wolf's Rain (szerintem egy nagyon szép anime, az utolsó négy rész megsiratott rendesen)
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters (224 rész, a 4. évad egy fillerévad, ki lehet hagyni, de szerintem az utolsó évad a legjobb, és nagyon jó lezárást is kapott, bár én még néztem volna tovább, nagyon szeretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!