Valaki tud. Ja a választ ezekre az OUAT-os kérdésekre? (lent a kérdések)
Figyelt kérdés
1. Mi történt Sidney Glass-al Storybrookban ?azt tudom hogy az Echanted Forestben Regina bezárta a tükörbe , de Storybrooke-ból eltűnt...
2. Philipp herceg ( Aurora hercege) hogyan jött vissza/mikor? Mert ugye az a dementor szerű lény elvette a lelkét, meghalt , aztán valaki mondta hogy vissza lehet hozni , aztán a 3. Évadban csak úgy újra ott volt...
Köszi a válaszokat !!
2014. júl. 9. 20:11
1/3 anonim válasza:
Szia! Az első kérdésre talán tudom a választ. Az 1. évad utolsó részében, mikor Jefferson kiengedte Belle-et, ugye végigment egy folyosón, ahol látszott egy ajtó, amin a S. Glass név állt. Regina valószínűleg őt is bezárta, de nem tudom, miért.
2/3 anonim válasza:
Nézd végig a sorozatot és mindenre választ kapsz :) tudom ez igy gonosznak hangzik de hogy mi volt Philippel az is kiderül ( Belle segít neki ujra emberi alakot öltenie) 2-évad 11. rész
3/3 A kérdező kommentje:
Philipet Demóna/Maleficent átkozta el , azért hogy ne tudja Aurorát felébreszteni...
egyébként mostanra kiderült hogy Sidney egész végig az őrültek házában volt , Philip felélesztését pedig sajnos kihagyták :(
Azért köszi a segítséget :D
2014. nov. 1. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!