Jó filmek, sorozatok?
Figyelt kérdés
Nem olyan tipikus filmekre vagyok kiváncsi amiket mindenki ismer hanem olyanra ami jó, de mégsem annyira felkapott :) horrort, ne mert azt nem nézek.
Sorozatokból pedig a dextert,a briliáns elméket, a vámpírnaplókat,az originalst,a búra alatt,a grace klinikát,a baby daddyt,és az igy jártam anyátokkal már láttam :D
2014. júl. 9. 12:45
1/5 anonim válasza:
Hát mondjuk:
Filmek:_
-Tizenhárom
-Lehetek az eseted
-Megint 17
-Amerikai hófehérke
-Totál beépülve
-Utolsó dal
Sorozatok:_
-Carrie naplója
-Éjjel-Nappal Budapest
-Barátok közt
-Jóban rosszban
-Indul a risza!
-Nem én voltam!
-Violetta
2/5 anonim válasza:
Rekviem egy álomért, A vadászat, Születésnap, Az osztály (az észt film, mert 2 ilyen nevű film van)
3/5 anonim válasza:
Én most nézem a The Killing -et, nagyon jó sorozat, nem az a tipikus szar. De a sons of anarchy is kegyetlen jó a boardwalk empire -el karöltve.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket :3
2014. júl. 9. 19:37
5/5 Neszi Petra válasza:
Hart of Dixie nagyon jóó sorozat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!