Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Honnan tudnám letölteni a...

Honnan tudnám letölteni a Naruto részeit eredeti szinkronnal? (Amihez magyar feliratot lehet csatolni)

Figyelt kérdés
A 131. résztől kellene. Eddig a naruto-kun.hu-ról töltöttem, de megszűnt a letöltési opció! Vagy csak én nem találom?! És torrentről se szeretnék tölteni, mert nagyon lassú...Köszönöm előre is.
2010. jan. 7. 10:34
 1/6 anonim ***** válasza:
usteam ftp
2010. jan. 7. 11:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, de itt csak shippuuden részeket találtam, meg naruto movies-t...nem jó helyen kerestem?

(Regisztráltam a usteam.hu-n, majd megnyitottam a total commandert, ftp kapcsolat, és beléptem a nevemmel, jelszavammal...)

2010. jan. 7. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Hidden leaf team (írd be gugliba).

Fent van az összes naruto és shippuuden rész is (sok más egyéb, pl. bleach-hel egyetemben), feliratosan, megaupload-on, ahol online is meg lehet nézni.

2010. jan. 7. 16:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és annyi, hogy majd a végefelé kezd izgalmas lenni, mert szerintem a sima naruto első fele nagyon gyenge volt, de majd lesznek olyan részek, hogy összeszarod magad, shippuuden meg egyszerűen már k**va jó.
2010. jan. 7. 16:11
 5/6 A kérdező kommentje:

A Hidden Leaf Team oldalon sincs fent az összes...nézd meg... :(

Vagy csak én nem találom ott se?! :D

Most a torrent-el szenvedek, mivel a Naruto függőséget okozott és nem lehet abbahagyni, nézni kell :D

Én most a 129. részig láttam, de nagyon jó :)

2010. jan. 7. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:

naruto-kun.hu

regisztrálsz és uttána rámész a videókra és kész

2010. febr. 9. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!