Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vámpírnaplók, szerintetek...

Vámpírnaplók, szerintetek Damon visszatér?

Figyelt kérdés

elég sok kérdés merült fel bennem így az 5.évad végén (én csak most fejeztem be)Klaus vajon visszatér?komolyan össze akarják hozni Car+Stefant? És még egy ami Stefan fanoknak sértő lehet ugyhogy bocsi. De szerintem Stefan egy papucs és csúnya is. idegesítően próbál eleget tenni Elenának még akkor is ha veszélybe sodorja ezzel. És az hogy 160 akárhány év alatt nem tudta megtanulni kontrollálni az embervérhez fűződő gyilkos énjét, szerintem ez nevetséges. Damon gonosz mert meg van bántva ami nagyon is emberi tulajdonság, és ő tényleg szereti Elenát jobban mint Stefan, mert neki mindig Elena az első, és igen emelett nem tiszteli mások életét, de mellette Elena nagyobb biztonságban van. És Stelena szerelme inkább egy mesevilágba illő szivárványokkal teli kifestőkönyvbe illik, mint egy vámpír-boszorkány(és vándor)-vérfarkas világba. Elena és Damon szerintem tökéletesen összeillik. Jó hatással vanak egymásra, igen megváltoztatja Elenát, de Elena már vámpír nem lehet az érzelgős törékeny kislány aki Stefan mellett volt. ideje volt hogy felnőjön. Remélem Stefan azon lesz hogy minél hamarabb visszahozza damont és akár még Boniet is. Akár az élete árán is... főleg az után hogy "véletlenül" hozzáért Bonihoz és így jött vissza a másvilágról...mert hogy ő segíteni akart.nyomorék...

Gondolom észrevettétek hogy kifejezetten utálom Stefan karakterét, ez van ez a vélemény alakult ki bennem.

2014. júl. 8. 15:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Már bíztos , h nem lesz 7.évad ! Ian kiszállt .
2014. szept. 2. 23:42
 22/26 A kérdező kommentje:
neeeeeeeeee :(
2014. szept. 3. 21:51
 23/26 anonim ***** válasza:

Nina is csak keveset lesz látható a 6.évadban ,mert azon van ,h kiirják Elena szerepét .

Mindezt Ian és Nikki miatt !

2014. szept. 27. 19:07
 24/26 A kérdező kommentje:
na hoppá. visszatért. és vajon összejön újra elenával és bonnie visszatér?
2014. nov. 25. 21:30
 25/26 anonim ***** válasza:

Összejönnek szerintem , és Bonnie is visszatér .

Remélem Kai-t is legyőzik .

2014. nov. 29. 17:57
 26/26 anonim válasza:

Na de komoly??? Nem lesz több vámpírnaplók? WTF? Pls valaki világosítson fel! Most komolyan azért lépett ki Ian,mert az a Nina-ribi dobta a Valóságan? :""(

Na megyek sírni...

2015. jan. 2. 02:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!