Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe ennek a filmnek?

Mi a címe ennek a filmnek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Keresek egy filmet, amiből csak nagyon halványan emlékszem pár részletre, sajnos nem tudtam folyamatosan nézni a filmet, sőt a végére nem is emlékszem.

Valami olyasmi volt, hogy egy fiatal pár vagy az egyikük.. már nem tudom, balesetet szenvedett és kórházba került(ek), ---- itt valami kimaradt ---- aztán olyan van meg, hogy bemegy a nő a (még azóta is bent fekvő) pasihoz a kórházba, és a hazudozik össze vissza, mert talán a pasi nem emlékszik semmire, talán a nőre sem, avagy a nő nem is a barátnője hanem egy idegen akarja elhitetni vele hogy ő volt a több éves kapcsolata... aztán jön ott a zűrzavar még a kórházban is, hogy nem stimmelnek dolgok, estébé.

Kicsit zavaros, de ennyi maradt meg sajnos és fogalmam nincs melyik film lehet ez. A nő ha jól emlékszem szőkés volt benne és valamiért mindig Brittany Murphy ugrik be, de utánajártam a filmjeinek és egyik sem ez a film. Kb. 3-4 éve "láttam" ezt a filmet szóval nem friss film. Valaki tud esetleg segíteni?

Köszönöm előre is!

2014. júl. 8. 13:37
 1/2 HalkHogen ***** válasza:
2014. júl. 8. 13:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon szépen köszönöm!!
2014. júl. 8. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!