Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szól a freezing című anime?

Sveacer kérdése:

Miről szól a freezing című anime?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem tudom mert még nem láttam de ajánlom írd be a keresőbe és nézz utána..tudom nem segítettem sokat sajnálom
2014. júl. 7. 13:14
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. júl. 8. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Röviden, és tömören:

Novák ellen harcol az emberiség, kifejlesztettek egy olyan szerkezetet, amit csak nők tudnak használni, ez erősebbé, ügyesebbé tudja őket tenni, és egy fegyvert tudnak megidézni. A férfiak, pedig egy fagyasztó képességgel vannak felfegyverkezve, ami segíti a nőket a harcban. Ez a szerkezet képes regenerálni az embert is ami akár a levágott végtagoakt is képes újra regenerálni.

Történetünk főhőse beíratkozik egy olyan iskolába, ahol harcosokat képeznek ki a novák ellen.

Innen az előző komentelő linkjéből megtudhatod a af őszereplők hogyan találkoznak.

Egy kis figyelmeztetés!!

Véres, és elég brutális részek vannak benne. Ha nem szereted a megrázkodtató történéseket akkor nem ajánlom, egyépként meg az eggyik személyes kedvencem. Bár azt nem szeretem hogy a nők rambóznak benne, de itt elnéztem.

2014. júl. 8. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:

1. köszi nem jutott volna ez eszembe

2.3. köszönöm szépen

2014. júl. 9. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!