Mi lesz az Austin&Ally sorozat vége?
Figyelt kérdés
Mindenre kíváncsi vagyok !2014. júl. 7. 11:41
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg össze jönnek majd...
2/4 anonim válasza:
Összejönnek majd a 3.évadból pár rész avfeliratosan ha beirod a googleba
3/4 anonim válasza:
pontosabban összejönnek de austin turnéra megy vagy mit tudom én hova ally meg nem megy vele
4/4 anonim válasza:
Háát a magyar részeknek most úgy van vége, hogy Austin és Ally együtt vannak.. szakítani fognak mert nem tudnak így dalt írni (mindig beleegyeznek a másik ötletébe = béna dalok). Utána hosszú ideig nem tudom mi lesz, de a 2. csókjuk is elcsattan :D hogy utána járni fognak e vagy nem azt nem tudom. A 2. évad végén Austin turnéra megy, Ally meg lemezeket csinál. A 3. elején Ally is becsatlakozik a turné csapatához, majd a turné végén haza mennek. A 3. epizód többi részéről se tudok túl sokat, csak annyit, hogy a legutolsó részben újra összejönnek (3.csók). És most csinálják a 4.-et.. Remélem segítettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!