Milyen filmeket ajánlatok?
Hali! 12 éves vagyok és hát IMDb top 250-es listáról amiket megnézhetnék.
Ezeket ne ajánljátok mert láttam: Mechanikus Narancs, Keresztapa (csak az 1. részt), Ponyvaregény, Kutyaszorítóban, Kill - Bill (1-2), Amerikai szépség, Truman Show, Harry Potter 7.2, Szörny Rt., Jurassic Park, Forrest Gump, Toy Story (amelyikek top 250-esek), A remény rabjai, 12 év rabszolgaság, Django elszabadul, A faun labirintusa, Az elefánt ember, Amelie csodálatos élete, Hetedik, Millió dolláros bébi, Gettómilliomos, Indiana Jones 1,3 , Amerikai História X, Vissza a jövőbe, Csillagok háborúja 1-3, Léon a profi, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Becstelen brigantyk, Fel!, A nagy Lebowski, Így neveld a sárkányodat (még csak 1) , Rocky, A karib tenger kalózai 1 .
Ajánlhattok 7 és 8 pont közöttit is amit legutóbb láttam: Miss Daisy sofőrje.
Köszi.
Ha 12 vagy, akkor az egyik legjobb amit megnézhetsz, majd azok, amiket most néztél. Mondjuk 6-8 év múlva, teljesen másként fogod értékelni őket. ;)
Egyébként: Bourne trilógia, A zuhanás, A hullám, Egy csodálatos elme, Mary és Max, Gran Torino, Good Will Hunting, Idétlen időkig
Meg még naphosszat lehetne sorolni, a top 250-es listán kívül még van számos jó, userek által összedobott lista is, azokból is érdemes csemegézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!