Mi a véleményetek Jancsó Miklós filmjeiről?
Figyelt kérdés
Erre nagyon kíváncsi vagyok, mert szeretem a ma is jó egészségnek örvendő rendezőt. Nagyszerű filmeket csinált. De a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, bár lehet, hogy a mai fiatalság kevésbé ismeri, de várom akár fiatal, akár középkorúak véleményét a filmekről.2010. jan. 6. 17:44
1/5 anonim válasza:
Én csak a Kapa és Pepe sorozatból láttam egy keveset. Háát, talán a különös a jó szó rá. Nem az a tipikus, könnyen "emészthető" film. De mindenestre nem feltétlenül Mucsi Z. vaskos káromkodásainal kell leragadni ezeknél a filmeknél, ahogyan azt a legtöbb fiatal teszi.
2/5 anonim válasza:
23 éves vagyok, és volt "szerencsém" a Filmszemle megnyitóján megnézni az új "művet", az Oda az igazságot.
Bár az idézőjelekből sejteni lehet, rosszabb filmet még soha nem láttam. Sok filmet nézek, amik közül jópár művészfilm is volt, bár sejthető, hogy nem a szívem csücske a kategória. Láttam már azokból is jót és persze rosszat, de ez film mindet alulmúlta. A közönség azon része, akivel beszéltem róla, szintén egyet értett. Ha valaki élvezte kérem írjon!
4/5 brokenbone válasza:
én láttam már párat, a szegénylegényeket, meg a kapa-pepe filmekből az összest, az anyád a szúnyogok kivételével, de majd pótolom.szerintem jók.a szegénylegények nem tetszett annyira, kicsit unalmas volt és lassú, de a befejezés nagyon jó amiatt érdemes volt megnéznem.a kapa-pepe filmek pedig nagyon jók, nehezen befogadhatók és érthetők, sokszor én sem értem, hogy mi is akar lenni(odáig eljutok, hogy rendszer és társadalomkritika, de a szimbólumok nehezen értelmezhetők), szóval egyáltalán nem közönségfilmek.egyébként 20 éves vagyok, a korosztályom nagy része valszeg egyet sem bírna végignézni, én meg kifejezetten sajnálom, hogy nem lesz már több kapa-pepe film.
5/5 anonim válasza:
A Kapa és Pepe pont a legundorítóbb kivérhányt epehúgy f0stalicska a világon.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!